BlogLifeStyle

8 trucuri pentru o poză reușită

Oricine atunci când ajunge în fața unui aparat foto se întreabă „Cum să stau?”. Pentru a avea o ședință foto reușită e foarte important să ai abilitatea de a comunica cu fotograful și obiectivul.

În primul rând,

  1. Ascultă de sfaturile fotografului și lasă-te pe mâna lui.  El îți poate zice cum să stai, să îți poziționezi corpul sau să îți îndrepți privirea. Și cu siguranță el știe mai bine.

Asta nu înseamnă că tu nu poți veni cu propunerile tale. Eu prefer ca înaintea unei ședințe foto să mă gândesc bine la ce vreau să fac mai exact și să îi arăt fotografului niște exemple de poze pentru a-și face o idee.

2. E mult mai bine să nu privești fix în obiectiv. De obicei ar trebui să întorci capul spre direcția de unde vine lumina, sau pur și simplu într-o parte.

3. Nu fi rigidă. Dacă nu te relaxezi și stai încordată, la fel de încordată vei fi și în poză.

Un exemplu de #așanu este poza de mai jos unde se vede că nu eram la fel de relaxată ca în celelalte.

4. Dacă nu apelați la un makeup artist, ci vă machiați singure, nu uitați să folosiți un fond de ten cât mai mat. Machiajul strălucitor se va vedea urât în poze.

5. Poziția corpului tău trebuie să creeze niște unghiuri. Îndoaie un picior, lasă-te pe un șold, du o mână prin păr și cealaltă pe picior, orice îți trece prin cap dar nu sta doar dreaptă ca la poza de buletin.

6. Fii naturală. Căci uneori lucrează și Universul pentru tine:)) Fotografia de mai jos este preferata mea și este făcută exact în momentul în care lăcrimam din cauza vântului.

7. Ai răbdare. Din alea 200-300 poze făcute, doar 2-3 vor fi într-adevăr bune. Poze perfecte nu există decât pe instagram, după ce au fost selectate, editate etc.

8. Se spune că pentru a avea un rezultat excepțional al ședinței, cel mai important aspect e alegerea fotografului.

Și e foarte adevărat ce se spune!! Eduard Verde e unul dintre cei mai buni fotografi cu care am lucrat până acum și asta pentru că te simți în largul tău la ședința foto, îți ascultă propunerile și îți dă cele mai bune sfaturi. Nu mai zic de rezultate, sunt peste așteptările mele de fiecare dată.

Bonus: Și pozele #behindthescenes pot fi drăguțeImagini pentru laugh emoji

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.