BlogFashion

Attitude is everything

“Attitude is a little thing that makes a big difference.”

Cu toate ca sunt foarte atenta la hainele pe care le aleg si la felul in care ies imbracata din casa, cred cu tarie ca atitudinea este totul. De cate ori nu ati vazut o femeie imbracata simplu, modest, dar cu capul sus, spatele drept si mersul intepat? Si atunci dupa cine vei intoarce capul? Dupa cea banala, plata si nesigura pe ea sau dupa doamna cocheta, mandra, cu o atitudine pozitiva?

O femeie increzatoare, va inspira intotdeauna incredere persoanelor din jurul ei. O tinuta, oricum ar fi ea, trebuie pusa in valoare de persoana care o poarta. Nu haina, ci atitudinea, sufletul, caracterul!

Sunt insa cazuri in care hainele ne pot influenta atitudinea. Astazi va propun un look urban alcatuit dintr-o jacheta supradimensionata si o pereche de cizme lungi. Am gasit jacheta Nike in garderoba tatalui meu si mi-a placut atat de mult incat am vrut sa o port cumva, chiar daca era XL.

Rezultatul a fost un look indraznet, potrivit pentru o iesire in club sau la un party. Poti arata fabulos şi foarte chic adoptand in tinutele tale diverse accente sportive.

 

  

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.