BlogFashion

”Aveți și pe roz?”

Publicat

Primăvara e atunci când vrei pe roz.

M-am gândit să pun titlul „French Vibes” dar lipsește croissant-ul cu unt și un view de pe Champs-Élysées. Dar hai că doar nici Iașiul nu-i mai prejos.😅 E uimitor cum înflorește orașul odată cu primăvara. Zi de zi Copoul e plin de studenți și de tineri plimbându-se cu bicicleta sau alergând. Nu mai zic cum erau parcurile și zona Palas weekend-ul trecut. Cred că toată populația ieșise din casă.

Oamenii își amintesc de soare, de cer, de flori, de liniște, de plimbare. Și e chiar plăcut să îi privești și să observi ce au toți în comun: zâmbetul.

Prin mulțimea de oameni am încercat să mă strecor și eu. Pentru niște poze în Parcul Expozitiei, ce credeați?😂

Nu mă despart de bocancii de la Moja nici primăvara. Sunt extrem de comozi și parcă se potrivesc la orice. Cum vremea e încă răcoroasă, un pulover deasupra unei cămăși lungi nu strică. Dacă e roz! În schimb, bereta e mai de toamnă așa, dar cum prin Paris nu am ajuns încă, am zis să-l aduc pe el la Iași.😂

Vă mai povestesc ceva și gata. Tot weekend-ul trecut, într-un magazin de îmbrăcăminte, o femeie trece pe lângă mine, se apropie de casa de marcat cu o bluză în mână și o întreabă pe casieră: ”Aveți și pe roz?”.

Cam asta e primăvara.

Primăvara e atunci când vrei pe roz.

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.