BlogFashion

Cat-eye

Mergând prin oraș în căutarea unui loc pentru a poza această ținută, m-am minunat încă o dată de mentalitatea celor mai mulți dintre oameni. În nu mai mult de cinci minute am primit trei comentarii sarcastice cu privire la ochelarii mei, o simplă pereche de ochelari cat-eye, albi. Nu credeam că mai poate exista cineva în ziua de azi în afară de bunica care să îmi spună:”De ce ți-ai luat ochelari din ăștia cu colțuri?”. Nu vreau să mă gândesc ce spun oamenii când văd un rocker vara purtând bocanci până la genunchi. Suntem liberi să ne îmbrăcăm cum vrem și cum ne simțim bine. De ce să fii criticat că ai ieșit din tipare?

De ce această limitare? Întâlnim încă efectul de turmă printre noi. Până nu vezi la cineva cu mai mulți followeri pe insta, nu porți. Sau mai actual decât atât, până nu vezi la „Bravo ai stil”, nu porți. Da, este foarte bine să te inspiri, dar poartă ce ți se potrivește, fii în concordanță cu personalitatea ta, cu corpul tău, cu dispoziția ta șamd. Poți arăta fabulos doar fiind tu.

„A fi tu insuti intr-o lume care cauta in mod constant sa te faca altcineva, este cea mai mare realizare.” –  Ralph Waldo Emerson

și asta spune tot.

Cu toate acestea, am ignorat și voi ignora ce spune lumea. În momentul în care vom conștientiza cu toții că oala de sub nasul nostru e mai importantă decât a vecinului vom fi un popor realizat.

Revenind la ochelarii mei “stylish”, aceștia sunt un model perfect pentru forma feței mele. Cămașa cu mâneci bufante și pantalonii evazați din catifea trimit către o ținută de cocktail ușor sofisticată. Sper că v-a plăcut ținuta mea de azi și mâine vă îmbrăcați toate așa. Glumesc, evident.

Kisses, B💋

Wearing Marabou Boutique sunglasses, Zara shirt&trousers

Imagini pentru follow me on logo

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *