BlogFashion

City Fashion Week-Cluj

Editia a treia a evenimentului City Fashion Week a avut loc la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca. Dupa coada care se intindea pana jos pe scari, sunt sigura ca a fost un show extrem de reusit.

Vedeta serii a fost Catalin Botezatu, pentru care am avut ocazia sa prezint 5 tinute apartinand colectiilor “Maasai” si “Red (Haute Couture)”. De coafura si machiajul nostru s-au ocupat Laurent Tourette si Mirela Vescan, veniti din Bucuresti special pentru prezentarea lui Catalin, fapt ce demonstreaza inca o data atentia la detaliu a lui Botezatu, creativitatea şi originalitatea sa. Prin genul acesta de momente, designerul reaminteşte de ce este declarat cel mai bun şi apreciat peste tot pe unde merge.

Cu ocazia asta, am descoperit in Catalin un om cu totul diferit de cel pe care-l vedeam la televizor. Si-a pastrat totusi autoritatea si felul in care critica manechinele ca “mananca doar Mc si ciocolata” 😂, dar nu e acel om dur pe care ma asteptam sa-l vad. E un om cald, intelegator, perfectionist in meseria lui si dispus mereu sa ii ajute si pe toti ceilalti din jurul lui. Am fost profund impresionata ca a stat si in a doua seara acolo, chiar daca nu avea prezentare, fiind cel care ne spunea cand sa intram pe scena. Timp de 2 ore jumatate…acolo, cu noi, implicat la maxim.

  

A doua seara am prezentat pentru 6 designeri.

Daleea Fashion House a deschis show-ul cu o colectie inspirata din folclor.

Sabina Lisievici a adus la Cluj creaţii originale realizate din piele italienească.

Urma ne-a incantat cu tinute glamour ale colectiei toamna-iarna 2017.

Cotan Liana Szilagyi, mereu o aparitie spectaculoasa, a prezentat colecţia „The face of Diva”, inspirată din femeia urbană, care poate fi cum vrea ea, când vrea ea.

Maia Raţiu a adus pe scena City Fashion Week rochii de ocazie, diafane si foarte feminine.

Ultima creatoare a serii, Irina Duţu Zgaia, a venit cu mult negru şi elemente inspirate din Alice în Ţara Minunilor.

Momente din backstage:

  

❤️

Imagini pentru follow me on logo

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.