BlogFashion

Cluj-my soul city

No, era musai sa scriu si despre asta.

Clujul categoric are ceva aparte. Cladirile istorice cu arhitectura baroca, bisericile si catedralele, strazile pavate cu piatra sunt doar o parte din detaliile ce fac din Cluj un adevarat centru cultural si un mare important oras al Europei, iar festivalurile precum TIFF, Jazz in the Park, Electric Castle sau Untold, fac din acesta un oras vesnic tanar, energic si dinamic. Nu degeaba cea mai mare parte din populatie este reprezentata de tineret.

Nu foarte aglomerat si mereu cu un aer fresh, in Cluj nu esti claxonat in trafic si nu ti se intoarce spatele atunci cand pui o intrebare. Aici, in inima Transilvaniei, esti practic fortat sa lasi graba si sa te relaxezi mai mult. Dar poate ce e mult mai important, vei fi intotdeauna intampinat cu bratele deschise de oameni calzi, mereu cu vorbe dulci si zambete la ei. Si serios acum, cine nu indrageste graiul ardelenesc si acele regionalisme de-ti trebuie dictionar sa le deslusesti?

Zilele trecute am luat Clujul la pas pentru a cincea oara anul acesta. E un deliciu sa te plimbi pe strazile lui si sa fii inconjurat numai de oameni frumosi. In continua dezvoltare, are multe de oferit. Si daca ar trebui vreodata sa aleg dintre toate orasele Romaniei, ia ghiciti, ce as alege?

Inca mai am multe de descoperit in acest oras, dar pana acum eu nu i-am gasit defecte.

Eu am gatat ce am avut de zis. Amu va invit sa mereti la Cluj. Nu-i vreme de pierdut.

 

Wearing Bershka trousers

Zara jacket&shoes&bag

 

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.