BlogFashion

Just art

A cincea oară mireasă. Dacă vă întrebați cum e să porți rochie de mireasă de pe la 15-16 ani, sa știți că nu e nimic neobișnuit. M-am simțit la fel și când am purtat o rochie de seară și cănd am purtat una de mireasă. Singura diferență constă în comentariile prietenilor de pe site-urile de socializare: “Casă de piatră!” sau “Cine e norocosul?”😂

Anul trecut am prezentat pentru prima data pentru Andreea Ivasuc, creatoarea din spatele “Atelierului AnDress”. Rochia mea era pusă pe o crinolină imensă, de abia puteam incăpea pe ușă. Însă, dacă este printre cititoare o viitoare mireasă, e bine de știut că, pentru cea mai importantă seară din viața ta, merită să fii unică prin apariție. Da, chiar și dacă nu încapi pe ușă.

Apreciez foarte mult munca pe care o depune Andreea, iar rezultatele sunt pe masură. Nu am văzut până acum o rochie creată de ea care să nu fie spectaculoasă. Și am să-i dezvalui secretul… pune suflet! Este o mare discordanță între rochiile făcute doar pentru a fi văndute si între cele făcute din pură plăcere și pasiune.

Încă o persoană care excelează în meseria sa este Octavian Badiu. Am lucrat cu zeci de fotografi, dar până acum nu am întâlnit niciunul atât de talentat. Dintr-o simplă imagine, poate face o adevărată operă de artă. Cu ocazia asta vă anunț că în perioada 26-28 martie va organiza în Iași un workshop de fotografie artistică de nuntă. Dacă este cineva interesat, voi lăsa aici un link.

Imaginile de mai jos vor apărea în numărul următor al revistei „Ghidul Miresei” pe care o veți putea găsi in Iulius Mall, Palas, Carrefour si multe restaurante din Iasi.

Special thanks to

Atelier AnDress

Octavian Badiu Photographer

Alina Sburlea Hairstylist

Gya Gia Makeup artist

Imagini pentru follow me on logo

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.