BlogFashion

Leopard Print Dress – tips and tricks

Unele tendințe durează câteva sezoane, însă despre trend-ul animal print pot spune că va dura o viață întreagă. Dar cu siguranță nu mă plâng.

Uitandu-mă la ținuta mea de astăzi, m-am gandit să împărtășesc cu voi câteva tips-uri pe care eu le folosesc când vine vorba de animal print și de ținute cool iarna.

Tip No. 1:   Less is more

Cred că acest gen de print ar trebui purtat cu o limită. Și cu siguranță nu din cap până în picioare. Dacă porți o rochie sau un palton animal print, nu îl asocia cu o geantă sau o pereche de pantofi la fel. Eu mizez pe echilibru. Atât in viață, cât și cu privire la ținute.Imagini pentru emoticoane  Eu l-aș purta cu tonuri neutre dar și cu roșu. Negrul merge cu orice, dar și leopardul merge de minune cu negru.

Tip No. 2:   Maleta/Helanca e manevra vestimentară pentru zile reci

Cum îți scoți rochița subțire din garderobă de vară în sezonul rece? Împreună cu o maletă pe gât! Când eram mică, mama nu mă lasă să ies din casă iarna fară nemuritoarea maletă pe dedesubt. Și am ajuns acum să o port cu drag, fără nicio obligație.

Tip No. 3Rochie lungă, cizme și mai luungi

Încă un mod în care poți purta o rochie de vară când sunt grade cu minus afară. Cine mai are nevoie de ciorapi, când ai o pereche de cizme lungi?

Bonus tip:

Wear it with Confidence!

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.