BlogFashion

Ne mandrim cu un festival international la Iasi

Am aflat de festivalul Kasta Morrely Fashion Week (editia a II-a – iunie 2016) cu 5 zile inainte ca acesta sa aiba loc. Si totusi, dupa doar 5 zile de repetitii, am defilat increzatoare in toate cele 3 seri. A fost prima oara cand am simtit intr-adevar ce inseamna sa te implici, sa pui suflet si sa acorzi o parte din timpul tau pentru finalizarea cu success a unui festival de moda exceptional cum a fost acesta. Imi pare rau insa ca nu pot descrie in cuvinte emotiile de a urca pe o scena, trairile din spatele ei, mandria de a purta creatiile unor designeri consacrati si prieteniile frumoase dintre noi toti. Noi, cei care ne legam prin aceeasi pasiune.

Prezentarile pe care le-am avut au fost pentru:

  • Nicoleta Obis

Colectia s-a numit „Miorita”. Relatia Nicoletei cu traditia este una idealista, mostenita, o relatie de dependenta. A crescut treptat avand la baza o suma de experiente, povesti, intalniri, gesturi traite in Maramures.

  • Rozalia Bot

Rozalia Bot se implica in toate aspectele creatiei punand un accent deosebit pe un croi impecabil si un design inovativ pentru a obtine o silueta moderna si senzuala. Eu am purtat o rochie asimetrica din crep ce prezinta aplicatii de broderie cu motive florale aplicate manual.

  • Best Clothing UK

  • Elegance Moda

  • Creal Design

Momente din backstage:

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.