BlogFashion

Red, please

De 8 luni caut eu o cămașă lungă albă. Anul trecut, când mi-am achiziționat o fustă roșie scurtă, am plecat de la ideea că o voi purta peste o cămașă lungă. Dar nu stiu cum se face că exact atunci când vrei ceva nu găsești, și când pleci la cumpărături cu gândul că doar „te uiți”, atunci le găsești pe toate. Și pentru că am vrut totuși să îmi pozez fustița de lac, mi-am dat seama că nu arată rău nici cu cămașa XL a tatălui meu. Am mai scris acum ceva timp pe blog despre o ținută cu hanoracul tatălui meu, data viitoare cred că voi încerca și un sacou😂

Apoi mi-am făcut niște poze în Cluj, dar din noiembrie și până acum nu le-am postat nicăieri. Pentru că nu era cămașa mea lungăăă albăă!!

Finally, prin iunie am găsit-o. Normal, într-o zi din aia de care v-am spus mai sus… „doar mă uit”.

Mi-a plăcut mult ideea aceasta de fustă peste cămașă. Și fiindcă are fermoar în față, parcă e făcută pentru a fi purtată așa. Ar fi fost perfect să aibă și cămașa cu 2 cm lungime mai mult, dar haai, după 8 luni mă mulțumesc și cu atât.

Ținuta de acum e ușor casual, fața de cea din toamnă, doar prin simplul fapt că am ales sneakerși în loc de tocuri. Dar cred că sunteți deja obișnuiți cu ideea “același articol, mai multe stiluri”.

Și daa, de ceva timp îmi place extrem de mult roșul. Cred că sunt mai romantică, mai pasională. Glumesc. Doar că este așa o culoare aprinsă care mă duce oarecum cu gândul la vacanță. Vara, roșu cu alb e combinația perfectă.

Vă las aici și câteva dintre pozele din Cluj, pentru care am înghețat puțin de frig. Puțin mai mult, dacă vă uitați la cum era îmbrăcată verișoara mea😂

*O poză extrem de bună, care, vă spun sincer, chiar necesita acel sticker pe față.*

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.