BlogFashionTravel

Ski trip – Brașov

Unul dintre cele mai vizitate locuri din România, Brașovul este un oraș care și-a valorificat foarte bine istoria. De această dată nu am reușit să-i admir toate frumusețile, însă am făcut câteva poze drăguțe în Piața Sfatului.☺️ Cum roșul e noua mea obsesie în privința vestimentației, am ales să port noile mele ghetuțe de la Pretty Little Thing si paltonul roșu Stradivarius.

După părerea mea, Poiana Brașov e cea mai modernă stațiune de ski din România. Se apropie de cele din afară prin cele 12 pârtii cu grade diferite de dificultate. În schimb, dacă ești începător, alege o stațiune nu atât de dezvoltată. În weekend vei sta mai mult la coadă decât pe pârtie.

De câțiva ani, schiatul e sportul meu preferat, l-aș practica și vara daca s-ar putea. Acea senzație și acea adrenalină nu poate fi comparată cu nimic altceva. Oamenii parcă sunt altfel pe pârtie, te ajută, îți răspund la orice întrebare; e frumos să vezi cum primul om care trece pe lângă tine atunci când ai căzut, încearcă să îți ofere tot ajutorul de care ai nevoie pentru a te ridica.

Primele două zile am făcut pe-a instructorul cu prietenele mele care și-au pus pentru prima oară schiurile în picioare, iar în ultima am decis să mă aventurez prin pădure… Am crezut că voi intra în fiecare brad din fața mea (aproape că așa s-a și întâmplat). Puteți vedea mai jos un video scurt pe care l-am făcut din Brașov sau dați click aici.

Sfat: Nu mergeți niciodată cu trenul 11 ore cu o valiză, un rucsac cu clăpari și o husă cu schiuri si bețe… nu!

Imagini pentru follow me on logo

  

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.