BlogLifeStyle

Untold 2019 experience

Publicat

Cred că experiența Untold trebuie trăită de oricine măcar o dată în viață. Nu pentru line-up, ci pentru acea atmosferă și acel vibe bun. Nu vezi în fiecare zi 100 000 de oameni într-un parc și nici oameni din 110 țări la un loc. Și pentru că festivalul este organizat în Cluj, cel mai primitor oraș din Europa, toată lumea se pliază după felul de a fi al clujenilor: deschiși, relaxați, energici și dinamici. Ei sunt cei care ne învață să savurăm la maxim fiecare moment din viața noastră.

Este primul an în care vremea ne-a făcut să ne simțim ca la Electric, însă festivalierii sunt festivalieri până la capăt, iar muzica sună la fel de bine și pe ploaie și pe vreme bună.

Având în vedere că anul acesta a fost sold out la bilete, m-am așteptat ca în interiorul festivalului să nu mai fie loc de aruncat un ac, însă totul a fost foarte bine gândit, organizarea a fost impecabilă și s-a stat chiar mai puțin la coadă decât în anii trecuți. Se vede că de la an la an festivalul crește, devine tot mai complex, de la set-up-ul din parc și până la diversitatea scenelor și a zonei de food.

Totuși, mâncarea este destul de nașpa și foarte scumpă, fapt ce trădează interesul proprietarilor de a obține doar cât mai mult profit. Singurul loc unde am mâncat și am fost mereu multumiță de calitate și gust a fost la Camionetta Pizzeria. Chiar e ce trebuie.

Imagini pentru camionetta pizza

Ce mai poate fi deranjant este că începând cu ediția aceasta nu poți intra și ieși din festival în aceeași zi decât de două ori. Din punctul meu de vedere e ok, majoritatea oricum vin pentru câteva ore în timpul zilei și se întorc din nou spre seară.

Uimitor este că, cel mai mare success l-a avut scena Nostalgia, cu hit-uri din anii ’90. O aglomerație de nedescris de fiecare dată când treceam pe acolo.

Festivalul acesta nu „a furat” parcul, nu a provocat deranj, ci a pus România pe hartă.

 

*Rochița de mai sus este din noua colecție Dana Suarasan*

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.